OK Onze sites maken gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie. Als u onze sites gebruikt, gaan wij er vanuit dat u akkoord bent.

Reisverzekeraars

Als u op de naam van de reisverzekeraar klikt, ziet u een overzicht van de beschikbare reisverzekeringen van deze aanbieder.

Univé Univé is de verzekeraar zonder winstoogmerk en één van de grootste verzekeraars van Nederland. Haar klanten zijn tevens haar leden. Die leden-verzekerden staan dan ook centraal, niet het streven naar winst. Uitgangspunt is dat u als lid positieve resultaten terug ziet in de vorm van winstuitkeringen, premiekortingen en verbeterde producten en diensten.

zelf.nl Zelf.nl is de internetverzekeraar van SNS Reaal en houdt de kosten laag. Daarom hebben zij in korte tijd een goede positie opgebouwd op de markten voor auto en reisverzekeringen. Hun doorlopende reisverzekering is een voordelige keus volgens de Consumentenbond en in de meeste gevallen het goedkoopste.

Centraal Beheer Centraal Beheer Achmea is in honderd jaar tijd uitgegroeid tot de grootste autoverzekeraar van Nederland en heeft ruim een miljoen particuliere klanten. Hun reisverzekeringen kennen geen eigen risico en vooral de kortlopende reisverzekering is voordelig.

FBTO FBTO bestaat sinds 1956 heeft zich ontwikkeld van onderlinge regionale verzekeraar tot de internetverzekeraar van Achmea. Zij verkopen rechtstreeks, zonder tussenkomst van een tussenpersoon, aan de klant. De kostenvoordelen die dit oplevert, worden doorberekend aan de klant.

Mondial Assistance (voorheen Elvia) is de grootste reisverzekeraar en hulpverlener ter wereld. In Nederland verzorgen zij de medische hulpverlening voor meer dan 3,5 miljoen Nederlanders en de voertuighulpverlening voor ruim 1,9 miljoen auto’s. Zij bieden verschillende reisverzekeringen, zoals kortlopend, doorlopend, globetrotter en au pair, met uitstekende dekking en hulpverlening vanuit 23 landen.

OHRA OHRA is de direct writer van Delta Lloyd Groep. De doorlopende reisverzekering biedt standaard werelddekking en dekking voor winter- en onderwatersport.

ANWB ANWB De ANWB biedt diverse reis- en recreatieverzekeringen met korting voor leden. 5% korting voor leden op een doorlopende reisverzekering.

Ditzo Ditzo Reisverzekering De Ditzo reisverzekering biedt standaard dekking voor zakenreizen en aanvullende medische kosten.

SNS Bank SNS Bank biedt een doorlopende reisverzekering die recent door de Consumentenbond is verkozen tot Beste Koop. Ruime basisdekking inclusief hulpverlening, bagage en medische kosten.

Verzekeruzelf Verzekeruzelf is zelfstandig. Dankzij verregaande automatisering kunt u bij Verzekeruzelf zelf premies berekenen en zelf in vijf stappen een verzekering afsluiten. Verzekeruzelf maakt bewust geen gebruik van een callcenter of van tussenpersonen. Alle communicatie verloopt via e-mail of via de site.

Overige reisverzekeraars