OK Onze sites maken gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie. Als u onze sites gebruikt, gaan wij er vanuit dat u akkoord bent.

ANWB Reisverzekeringen

Reisverzekering vergelijken > Reisverzekeraars > ANWB

ANWB

De ANWB biedt diverse verzekeringen voor vakantie, recreatie en mobiliteit. Leden van de ANWB ontvangen 5% korting op de verzekeringen van de ANWB. Op de basisdekking van de kortlopende reisverzekering ontvangen leden zelfs 10% ledenkorting. Wie de doorlopende reisverzekering in combinatie met de doorlopende annuleringsverzekering afsluit ontvangt 5% extra combinatiekorting.

ANWB Reisverzekering Compleet

Bekijken

Jaarpremie 1 volwassene 2 volwassenen Gezin
Basisdekking € 18,14 € 29,31 € 36,29

Personenhulpverlening: kostprijs - Bagage: aanvullend max. € 3.500 - Medische kosten: aanvullend kostprijs - Annulering: aanvullend max. € 1.500 - Ongevallen: aanvullend max. € 75.000

ANWB Kortlopende Reisverzekering

Premie 7 dagen Uzelf Stel Gezin
Basisdekking € 6,61 € 12,84 € 19,84

Premie berekenen & direct afsluiten | Details

Over ANWB

De Koninklijke Nederlandse Toeristenbond ANWB is een vereniging die met een mix van beïnvloedende en dienstverlenende activiteiten de belangen van haar leden behartigt op het gebied van mobiliteit, vakantie en vrije tijd. Bij dat werk wil de ANWB tevens een bijdrage leveren aan een duurzame ontwikkeling van de samenleving.