OK Onze sites maken gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie. Als u onze sites gebruikt, gaan wij er vanuit dat u akkoord bent.

Univé Reisverzekeringen

Univé

Univé biedt een kortlopende en doorlopende reisverzekering. Bij beide heb je de keuze uit een budget en comfortpakket. Het Comfortpakket van de doorlopende reisverzekering is bij de Consumentenbond als beste uit de test gekomen.

Univé Doorlopende Reisverzekering - Budgetpakket

Bekijken

Jaarpremie 1 volwassene 2 volwassenen Gezin
Basisdekking € 24,99 € 45,98 € 56,93

Personenhulpverlening: kostprijs - Bagage: max. € 2.500 - Medische kosten: aanvullend kostprijs - Annulering: aanvullend max. € 1.500 - Ongevallen: aanvullend max. € 75.000 - Werelddekking: aanvullend

Univé Doorlopende Reisverzekering - Comfortpakket

Bekijken

Jaarpremie 1 volwassene 2 volwassenen Gezin
Basisdekking € 46,52 € 87,04 € 111,82

Personenhulpverlening: kostprijs - Bagage: max. € 3.500 - Medische kosten: kostprijs - Annulering: aanvullend max. € 1.500 - Ongevallen: max. € 75.000

Over Univé Reisverzekeringen

Univé is de verzekeraar zonder winstoogmerk en één van de grootste verzekeraars van Nederland. Haar klanten zijn tevens haar leden. Die leden-verzekerden staan dan ook centraal, niet het streven naar winst. Uitgangspunt is dat u als lid positieve resultaten terug ziet in de vorm van winstuitkeringen, premiekortingen en verbeterde producten en diensten.