OK Onze sites maken gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie. Als u onze sites gebruikt, gaan wij er vanuit dat u akkoord bent.

Overstappen van reisverzekering scheelt veel geld

15 februari 2012

Volgens vandaag gepubliceerd onderzoek van de Consumentenbond kan een consument gemiddeld 800 euro per jaar besparen op zijn verzekeringen.

Er zitten enorme prijsverschillen tussen goedkope en dure verzekeringen, terwijl de polisvoorwaarden nauwelijks verschillen. Het grootste verschil zit volgens de Consumentenbond bij reisverzekeringen. De vijf goedkoopste doorlopende reisverzekeringen voor een stel kosten gemiddeld bijna € 25,-, de vijf duurste € 116,-. Een verschil van 369%. De duurste reisverzekering was vijf keer zo duur als de goedkoopste. Dus reisverzekeringen vergelijken loont de moeite.

Reisverzekeringvergelijking.nl biedt een compleet aanbod reisverzekeringen die u kunt vergelijken. Niet alleen doorlopende, maar ook kortlopende, lang-op-reisverzekeringen en annuleringsverzekeringen. Daarmee helpen wij u op weg met het vinden met de juiste reisverzekering, waarvoor u niet teveel betaalt.