OK Onze sites maken gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie. Als u onze sites gebruikt, gaan wij er vanuit dat u akkoord bent.

Reisverzekeringvergelijking.nl scoort hoog in NMa onderzoek

28 februari 2012

De Mededingingsautoriteit NMa vindt dat de kwaliteit van de meeste vergelijkingssites voor spaarrekeningen en reisverzekeringen onder de maat is, maar Reisverzekeringvergelijking.nl wordt als één van de positieve uitzonderingen genoemd.

Maximale score correctheid en volledigheid

Op het gebied van correctheid van de premies en volledigheid van de productkenmerken behaalde Reisverzekeringvergelijking.nl de maximale score.

Verbeterpunten aangepast

Verbeterpunten waren er ook: transparantie over het verdienmodel en nog meer reisverzekeringen in de database. Inmiddels bieden wij meer duidelijkheid over de inkomsten en hebben we de database met doorlopende reisverzekeringen verder uitgebreid.

Eigen onderzoek

Anders dan andere grote vergelijkingssites krijgen wij de informatie niet van één dataleverancier, maar door eigen onderzoek. Onze doelgroep zijn consumenten die online op zoek gaan naar financiële producten. Verzekeraars die alleen via tussenpersonen verkopen, zijn voor deze doelgroep minder interessant, maar bovenal is prijsinformatie van deze aanbieders vrijwel niet te verkrijgen.

Zie voor het complete artikel: http://www.amweb.nl/tijdschriften/2012/nr-03/nma-vindt-kwaliteit-van-meeste-vergelijkingssites.177061.lynkx