OK Onze sites maken gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie. Als u onze sites gebruikt, gaan wij er vanuit dat u akkoord bent.

Over ReisverzekeringVergelijking.nl

Wij streven ernaar consumenten te voorzien van het meest complete aanbod reisverzekeringen dat online beschikbaar is en hen in staat te stellen geïnformeerde keuzes te maken met behulp van kenmerken, nieuws, tools en achtergrondinformatie.

ReisverzekeringVergelijking.nl is een online marktplaats voor reisverzekeringen en brengt consumenten en aanbieders bij elkaar. Onze site is een gratis hulpbron waar consumenten tientallen reisverzekering aanbiedingen kunnen vergelijken op categorie, waaronder kortlopende reisverzekeringen, doorlopende reisverzekeringen, lang-op-reisverzekeringen, wintersportverzekeringen, zakelijke reisverzekeringen en annuleringsverzekeringen.

Wij presenteren reisverzekering aanbiedingen van leidende verzekeraars, elk gelinked naar beveiligde online applicaties, waaronder Mondial Assistance, Europeesche, ANWB, Centraal Beheer, FBTO, Zelf.nl, Ditzo, OHRA en Verzekeruzelf. Onze service is 100% gratis voor consumenten en wordt mogelijk gemaakt door onze adverteerders.

Daarnaast onderzoeken, analyseren en vergelijken wij reisverzekeringen en publiceren onze bevindingen op deze site.

Onze inkomsten komen uit vergoedingen die worden betaald door productaanbieders en adverteerders als een klant doorklikt naar hun website en een product daadwerkelijk koopt. Het is een performance based marketing vergoeding.

Persbericht 21 juni 2012 - Garantie-annulering nieuwste reisverzekering trend

Reisverzekering partners

Over Bronkhorst Media

Bronkhorst Media heeft financiële vergelijkingswebsites zoals reisverzekeringvergelijking.nl en autoverzekeringvergelijking.com. Wij bieden consumenten gratis de mogelijkheid aanbiedingen te vergelijken en helpen hen op weg met hun keuze met tools, kenmerken, nieuws en achtergrondinformatie.

Neem contact op.