OK Onze sites maken gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie. Als u onze sites gebruikt, gaan wij er vanuit dat u akkoord bent.

Reisverzekering Thailand

Op zoek naar een goedkope reisverzekering voor Thailand? Op ReisverzekeringVergelijking.nl vind je het meest complete aanbod reisverzekeringen.

Vergelijk reisverzekeringen

Thailand is een populaire vakantiebestemming voor Nederlanders. Dagelijks gaan er vluchten van Amsterdam naar de hoofdstad Bangkok. Veel touroperators bieden reizen naar zonnige strandbestemmingen zoals Phuket, maar Thailand kun je ook prima op eigen gelegenheid verkennen. Voor de meeste vakantiegangers naar Thailand is een doorlopende reisverzekering met werelddekking de goedkoopste oplossing.

Reisverzekering dekkingen Thailand

Wanneer je naar Thailand op vakantie gaat, is het aan te bevelen om in ieder geval hulpverlening, bagagedekking en aanvullende medische kosten via de reisverzekering te regelen. Hulpverlening is onderdeel van iedere reisverzekering en daarmee vergoedt de verzekeraar in geval van nood extra reis- en/of verblijfkosten en biedt ondersteuning in geval van bijvoorbeeld ziekte of ongeval. Bagage verzekert diefstal, verlies of beschadiging van bagage in Thailand. Medische kosten zijn bestemd voor aanvullende medische kosten. Dit zijn kosten die hoger zijn dan het Nederlandse tarief voor ziektekosten, dus een zorgverzekering blijft verplicht.

Mensen die een pakketreis boeken, verzekeren vaak ook annulering. De module Annulering biedt dekking voor annuleringskosten en niet-gebruikte vakantiedagen tot het verzekerde bedrag. Daarnaast kun je naar eigen wens de reisverzekering nog uitbreiden met ongevallen, reisrechtsbijstand en onderwatersport.

Overwinteren in Thailand

Wanneer je wilt overwinteren in Thailand moet je extra letten op de maximale reisduur van de reisverzekering. Doorlopende reisverzekeringen hebben een maximale reisduur van 35 dagen tot 365 dagen. Dit is afhankelijk van de aanbieder. Met een lang-op-reisverzekering kun je tot 24 maanden op reis.

Landinformatie

Landoppervlakte 513.115 km²
Hoofdstad Bangkok
Bevolkingsaantal (2010) Ruim 65 mln inwoners
Taal Thai
Reisadvies Reisadvies Thailand
Ambassade http://thailand.nlambassade.org/

Gerelateerde artikelen